Notícies del lloc

Colònies i estades d'estiu

Colònies i estades d'estiu

per PROF-Agnès Oliver i Sau -
Nombre de respostes: 0


Si tens entre 15 i 18 anys, apunta't al repte de la Summer School de l'1 al 13 de juliol a La Salle Campus Barcelona i passa el teu millor estiu!

Programes Summer School

Be an Architect in Barcelona
Viu l’experiència a una ciutat de gran història i riquesa arquitectònica! Experimenta com és ser arquitecte a Barcelona! Un curs de dues setmanes per Imaginar, Dissenyar i Construir a Barcelona.

Business for Young Leaders
Descobreix què significa ser líder del futur! . Aconsegueix habilitats de lideratge, innovació i emprenedoria. Aprèn com les noves tecnologies i social media s'apliquen en el Business. Esbrina com funcionen el Màrqueting digital i l'economia digital. Descobreix la Gestió Esportiva, la Responsabilitat Social i Emprenedoria Social.

Discover Animation & VFX!
Aprèn els principis bàsics per crear un personatge en 3D, considerant els aspectes de modelatge, animació, il·luminació i efectes visuals. Les tècniques d'animació poden aplicar-se a molts entorns, però principalment a la producció de sèries i pel·lícules i a l'aplicació d'efectes visuals i contingut audiovisual digital a videojocs o produccions específiques.

How can I make a robot social?
Com podem fer que un robot sigui social? Com puc fer que senti emocions? Com puc donar-li informació a través de la connectivitat amb les xarxes socials? El futur està introduint els robots a les nostres vides i tu pots ser un jugador actiu en aquest futur.Vine a descobrir més!

 

15% descompte si t'inscrius abans del 19 d'abril

La Salle URL ofereix al Juliol de 2018 un programa Summer School internacional de dues setmanes que s'imparteix en anglès.
Els cursos que s'ofereixen són:
· Be an Architect in Barcelona
· Business for Young Leaders
· Discover Animation & VFX!
· How can I make a robot social?

 Les clases s’imparteixen de 10h a 14h de dilluns a divendres i entre 2 i 3 tardes fins a les 18h.

El preu inclou el menjar al restaurant del Campus de La Salle BCN.

Activitats socials i culturals per les tardes i el cap de setmana.   

Francesco Ferrara
International Department
summerschool@salleurl.edu
(+34) 93 290 23 89